איסוף שתן 24 שעות -תוצאות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/12/2023 | 14:05 | מאת: ליאת

הי עשיתי בדיקת איסוף שתן התוצאות creatnine u sample 62.5 creatinine u 24 813 potassim u sample 33 sodium urine sample 70 potassium urine 24 43 sodium urine 24 91 אודה לעזרתך האם תקין

איסוף השתן לקראטינין נעשה על מנת לבדוק את שלמות האיסוף. תלוי גיל, משקל גוף ואם את סובלת מעודף משקל גם בתיקנון למשקל גוף אידיאלי. איסוף לנתרן מבוצע לאשש דיאטה דלת נתרן. איסוף לאשלגן יש לו ערך רק אם את סובלת מחסר אשלגן כרוני בדם. לסיכום ההבנה תלויה בהכרות איתך. פני לרופא/ה המפנה

מנהלי פורום נפרולוגיה