ציסטה קורטיקלית בכליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

28/11/2023 | 18:40 | מאת: אבי

שלום בעקבות מעקב טחול אני עושה אולטרסאונד פעם בשנה בשנת 2022 רשמו בפיענוח שיש ציסטה קורטיקלית בגודל 1.6 סמ עם מחיצה עדינה בתוכה בינואר 23 רשמו ציסטה קורטיקלית בגודל 1.4 (ללא מחיצה עדינה בכלל) וכיום נובמבר 23 רשמו בפיענוח שיש ציסטה קורטיקלית בגודל 1.9 עם מחיצה עדינה בתוכה השאלה שלי מה הסיכויים שזה יהיה סרטני או משהו מסכן חיים או ניתוח שאהיה חייב להוציא אותה??

הסיכוי לא גבוה, שכן הציסטה לא גדלה משמעותית. אך יש צורך במעקב הדמייתי בעוד שנה

מנהלי פורום נפרולוגיה