אובד עצות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

12/11/2023 | 19:34 | מאת: יקיר

עשיתי בדיקת ULTRA ומעוניין לדעת אם צריך לשתות PERMIXON כי אני מבולבל מהחוו"ד ? ללא ממצא פתולוגי באיזור אדרנלים. שלפוחית השתן בקיבולת רגילה, דפנות חלקים. בלוטת הערמונית מוגדלת, בנפח כ33- סמ"ק. שארית השתן לאחר ההתרוקנות הודגמה שארית השתן קטנה בנפח כ- 10 סמ"ק

פרמיקסון היא תרופה שניתנת להקל על תסמיני הגדלת ערמונית. כל עוד אין שארית שתן משמעותית (ולך אין) המטרה היא הקלת תסמינים של הגדלת הערמונית לצורך איכות החיים. לשאלות נוספות פנה לרופא המשפחה או לאורולוג מטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה