ניתוח להכנה לדיאליזה. מה צפי ההמתנה?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

12/11/2023 | 09:56 | מאת: גילה

בעלי במצב כשל כלייתי סופני. עדין מרגיש טוב. gfr 12. נתקענו בצרפת עקב המלחמה. במעקב בי ח מקומי. נראה שיש דחיפות לניתוח הכנת הפיסטולה. אם נחזור לארץ האם יזכה לאיפול מהיר? או עדיף להשלים פה את התהליך? תודה על תשובתך. גילה

אני לא מכירה את העומסים ותכניות הניתוחים של מחלקת כירורגית כלי דם בבתי החולים השונים, מניחה שזה משתנה ממקום למקום בין היתר בהתאם למצבת כח האדם (רופאים במילואים וכו), זמינות חדרי ניתוח ועוד. על כן איני יכולה לענות על השאלה.

מנהלי פורום נפרולוגיה