בדיקת שתן בעקבות דם בסטיק וחום 38.6

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

30/10/2023 | 16:43 | מאת: אפריים

שלום וברכה ערכתי בדיקות מקיפות בשתן בשל חום גבוהה ודם בשתן וכאב באזור הכליות ואלה התוצאות LEUCOCYTES-SED תוצאה 1 /HPF ERYTHROCYTES-SED תוצאה 6 /HPF MUCUS-SED תוצאה MODERATE GLUCOSE - U STRIP תוצאה Negative BILIRUBIN- U STRIP תוצאה Negative KETONES- U STRIP תוצאה Negative SPECIFIC GRAV-U STRI תוצאה 1.026 PH- U STRIP תוצאה 5.5 PROTEIN- U STRIP תוצאה 50 mg/dL UROBILINOGEN-U STRIP תוצאה Normal RBC calc. - U STRIP תוצאה 10 /µl NITRITE- U STRIP תוצאה Negative LEUCOCYTES - U STRIP תוצאה Negative אני בן 36 ואשמח לדעת מה מצבי והאם צריך אנטיביוטיקה לפי הבדיקות תודה רבה!

העדר לויקוציטים וניטריטים בשתן לא מתאים לזיהום. כדאי להמתין לתשובת תרבית השתן לפני החלטה על התחלת טיפול. בבדיקת השתן יש דם וחלבון, ממצא שיש לחזור עליו ואם אכן חוזר כל עצמו - דורש בירור

30/10/2023 | 20:21 | מאת: אפריים

תודה רבה ד"ר על המענה המהיר אמתין לתרבית פשוט חששתי שזה לא מאזור הכליות כי כואב לי שם ויש לי חום גבוהה ובסופ"ש שתיתי המון אלכוהול וחששתי שלא עשיתי נזק ואני לא יודע ממה יכול להופיע חלבון בשתן בכמות גבוהה כי דם בשתן היה לי הרבה פעמים לכן לפני 3 חודשים ביצעתי צילום אולטרא סאונד כליות שיצא תקין

מנהלי פורום נפרולוגיה