פרוטאין/קריאטנין גבוה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/10/2023 | 20:25 | מאת: דני

היי האם אלבומין קריאטנין 443 ופרוטאין קריאטנין 724 קריאטנין סרום 1.20 תקין? אבי בן 76 והתוצאות עלו מהפעם האחרונה שבדקנו( חצי שנה). פעם קודמת היתה אלבומין -153 פרוטאין 311. האם זאת עליה משמעותית ? ברקע סוכרת. תודה

הערכים אינם תקינים, וחשוב לנסות ולהוריד את הפרשת החלבון בשתן. זאת על ידי איזון טוב יותר של הסכרת, איזון לחצי דם, המנעות מעישון, וגם שימוש בתרופות המפחיתות הפרשת חלבון בכליות ומאטות את הדרדרות התפקוד הכלייתי לאורך שנים.

מנהלי פורום נפרולוגיה