אם שני פרופסורים קולגות חלוקים בעניין הגורם להיצירות עורק הכלייה...

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

09/10/2023 | 00:28 | מאת: איתן

הפרופ הראשון רואה ב CTA בסבירות גבוהה פלאק פיברוטיס בגלל טרשת עורקים ובסבירות נמוכה FMD, ופרופ אחר מביה"ח אחר רואה קריש דם על העורק (טרומבוס), משהו נדיר, האם יש מקום להתעקש לעשות גם MRA כדי לשפוך אור נוסף על מראה גורם ההיצירות ע"פ מראה שלה, או שאין בכך תועלת ותוספת מידע ככל והמדובר בכלייה???

עליך לפנות ליעוץ של מומחה אנגיוגרפיה שיראה את ההדמיות ויחליט

מנהלי פורום נפרולוגיה