מה זה אומר פשוט נכנסתי לפניקה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/10/2023 | 20:03 | מאת: סימה

הבדיקה בוצעה בעזרת בתנור בעל תדירות ל-הרץ בתנועות ובתנוחות שונות. כליה ינ10.1 סיי ומבנה תקינים, פרנכימה שמורה, ללא הרחבה של המערכת המאספת מוקד אחונני 0.4 סיימ בפרנכימה - יכול להתאים ל- AML‏ כליה שמאלית בגודל 11.1 ס מ ומבנה תקינים, פרנכימה שמורה, ללא הרחבה של המערכת המאספת . אין עדות לנפרוליטיאזיס. סיסטה קורטיקלית בגודל 0.84 ס מ. כיס השתן בקיבולת רגילה דפנות חלקות

אנגיומיוליפומה היא ממצא שפיר בכליה ואין סיבה להכנס לפאניקה בגללה

מנהלי פורום נפרולוגיה