איסוף שתן 24 שעות עקב עיבוי קל של האדרנל

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

29/09/2023 | 18:52 | מאת: חניתה

שלום וחג שמח עברתי סיטי בטן (ללא קשר לאדרנל) שם נכתב שהאדרנלים בגודל תקין אחרי שבועיים עברתי שןב סיטי במיון שם נכתב שיש עיבוי קל דו"ץ באדרנלים האם הגיוני. קיבלתי הנחיות לאיסוף שתן שלושה ימים לא לשתות קפה ותה ולא לאכול בננות. היום שתיתי כוס קולה האם תקין? את האיסוף אתחיל בעוד יומיים . נוטלת גם אוקסר ללחץ דם האם עלי להפסיק לקחת עד הבדיקה? תודה

לא הגיוני שמבנה האדרנל השתנה בהפרש של שבועיים. אולי זה מפענח אחר. אםשר לבקש להשוות בין שתי הבדיקות. קולה מכיל קפאין ולא תקין לשתות. אוקסר לא צריך להפסיק לאיסוף של מטנפרינים

01/10/2023 | 14:43 | מאת: חניתה

תודה רבה וחג שמח שתיתי כוס קול שלשום )היום התחלתי את האיסוף( מקווה שזה לא ישבש את הבדיקה

מנהלי פורום נפרולוגיה