שאלה בנוגע לתרופות להורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

28/09/2023 | 17:33 | מאת: יוסי

לוקח אמלו - ולסטרן 160/10 וגם קרדילוק 5 מ"ג. קראתי שלתרופות אלו עשויה להיות השפעה על התפקוד המיני. האם זה בסבירות גבוהה? אני לוקח כדורים אלו כבר מספר שנים ללא תופעות לואי. האם סביר שתופעות לואי לא יופיעו גם בהמשך? תודה

מחקרים מצאו שהסיכוי שהתרופות אמלו-ולסרטן יגרמו לפגיעה בתפקוד המיני מאוד נמוך. קרדילוק עשוי לגרום לכך אם כי פחות משחשבו בעבר. סביר להניח שאם עד עכשיו לא היתה פגיעה בתפקוד המיני היא לא תופיע בהמשך (לפחות לא בגלל התרופות)

מנהלי פורום נפרולוגיה