ריר והפרשות כהות בצואה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

26/09/2023 | 02:25 | מאת: איילת

לא יודעת אם קשור לכאן אבל יש לי שאלה, כבר תקופה ארוכה שיש לי הפרשות כהות בצואה (גם ביציאות וגם שאני מגלה שהתחתון עם הפרשה), וחוץ מזה גם הפרשה של ריר צהוב בהיר כזה (לא ביציאות) אני מרגישה כשזה יוצא וזה מרגיש כמו מחזור אבל זה לא חוץ מזה אין עוד בעיות או כאבים (לפעמים כאב בפי הטבעת אבל לא נראה לי קשור) אני צריכה לבדוק מה זה או שזה בסדר?

זה אינו הפורום המתאים.

26/09/2023 | 20:58 | מאת: איילת

אז איפה? אני לא מבינה בתחומים האלה ואני חייבת תשובה

רופא/ת המשפחה הוא מקום טוב להתחיל בו. אבל אם את רוצה פורום הייתי פונה לפורום מערכת עיכול או גסטרואנטרולוגיה

מנהלי פורום נפרולוגיה