בן 20 לחץ דם נמוך...

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/09/2023 | 13:24 | מאת: ד

שלום דוקטור אשמח אם תעני לי. לאחרונה אני מרגיש קצת יותר תשוש מהרגיל, אני לא מבצע פעילות גופנית ומבלה זמן רב על המחשב/טלפון. לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת חולשה כללית כאילו לפני שינה שגורם לי לישנוניות ולחץ הדם שלי האידאלי בדרך כלל 115/75 לאחרונה כל המדדים שעשיתי לאורך השבוע האחרון 90/45.. האם זה יכול להראות על בעיה כלשהי? עברתי גם בירור לבבי עקב הרגשת פלפטציות שכללו אקו לב, בדיקת מאמץ, והולטר והכל היה תקין.

21/09/2023 | 13:27 | מאת: ד

אשמח לציין שאני במשקל גוף תקין קצת נוטה להיות רזה, וללא כל בעיות רקע כלשהן

אני מציעה שתיגש להיבדק. הרופא יתרשם ויחליט האם יש מקום להרחבת הברור, כולל גם בירור הורמונלי.

מנהלי פורום נפרולוגיה