לחץ דם גבוה בבקשה עזרו לי לחוצה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

07/09/2023 | 00:18 | מאת: סיןן

בת 32 משקל 54 בריאה בדרכ רק מגרנות ברקע נוטלת סומטרידקס 100 לאחרונה סובלת מלחץ דם גבוה ערכים של 160 על 100 ודופק נמוך 50 האם מצבי מסוכן כרגע הופנתי לבצע הולטר לחץ דם ממש לחוצה מהמצב.

התרופה יכולה להעלות לחץ דם כתופעת לוואי וכדאי להתייעץ עם רופא המשפחה / נוירולוג שרשם את התרופה האם להפסיק אותה. אכן מדובר בערכים מוגברים. כדאי במקביל לבדיקת ההולטר לבצע גם מדידות ביתיות, שכן אם הערכים הללו ימדדו במדידות חוזרות ביתיות זה דורש התחלת טיפול תרופתי

07/09/2023 | 22:31 | מאת: סיןן

תודה רבה על התשובה ד"ר עשיתי בדיקה בבית ואכן אחרי נטילת הכדור למגרנה לחץ הדם עולה משמעותית ללא תרופה רוב היום המדדים 112 על 82

מנהלי פורום נפרולוגיה