אשמח לשאלה בקשר לשתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

14/08/2023 | 21:23 | מאת: דניאלה

אשמח ברשותך לשאול שאלה ביימים האחרונים הייתי בבית כל היום בלי הרבה פעילות ויצא לי כמות יפה מאוד של שתן במהלך כל היימים. היום יצאתי מהבית אך לבית אחר בלי הרבה פעילות גם כן אך לא היה לי הרבה שתן האם יש הסבר הגיוני לעניין הזה? כי הרי יצאתי אומנם מהבית אבל לא פעלתי הרבה. אודה לעזרתך האם יש ממה להילחץ?

כפי שנכתב פעמים אין ספור בפורום, כמות השתן תלויה בגורמים שונים כמו כמות הנוזלים שנכנסת לגוף, הפעילות הגופנית, אובדן בזיעה ועוד.

מנהלי פורום נפרולוגיה