בדיקת שתן תפקודי כליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

11/08/2023 | 21:34 | מאת: דנה

שלום וברכה, אני בת 42 ללא סכרת, בשל כאבי מפרקים שלחה אותי רופאה ראומטולוגית לבדיקות דם ושתן ובבדיקת תפקודי כבד יצא כך: protein/creat rato 50.05mg/g microalbumin -stamp 7.96mg/l microphone/creat 5.11mg/g לציין שלא בצעתי איסוף מאחר ולא ידעתי והכל נלקח מאותה מבחנה. בנוסף יצא בבדיקה crp 0.56 ובבדיקה esr 19mm/h רופא המשפחה אמר שתפקוד כליות תקין אך קראתי ש protein creat rato מעל 30mg זה כבר דורש בירור כי זה מעל הנורמה הרצויה. האם נכון הדבר? האם צריך בדיקות נוספות או בדיקה חוזרת? תודה, דנה

הערכים שלך תקינים. את מבלבלת יחס חלבון לקראטינין בדגימת שתן עם לאלבומין לקראטינין בדגימת שתן.

מנהלי פורום נפרולוגיה