אשמח לקבל עזרה לגבי שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

09/08/2023 | 22:25 | מאת: ירדן

הי קראתי כאן בשאלות שכתבת לאחד השואלים שכמות שתן תקינה ביממה זו כמות שהיא יותר מ500 מיל ליממה, האם ה500 מיל זה כולל השתן של הבוקר? יכול להיות שכולל את של הבוקר למחרת? את שני הבקרים? לדוגמא אם סופרים מ7:00 אז כל מה שיוצא עד 7:00 אחרי? והאם 700 מיל כולל בקרים זה נשמע תקין בהנחה ששותים 1.5-2 ביום?

איסוף שתן מבוצע כדלהלן. ביום שבו מתחיל האיסוף שתן ראשון לשרותים. אז כל היום, לילה, ושתן ראשון של בוקר למחרת למיכל האיסוף. במוגע לשאלה הנילווית את מוזמנת לקרוא תשובות קודמות.

מנהלי פורום נפרולוגיה