בדיקות דם לפני התחלת טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

26/07/2023 | 00:03 | מאת: אסתי

שלום, בת 28 עם מחלת עור ברקע, ניתוח להסרת כיס מרה (לפני כשנה) בעקבות מחלת העור עלי לקחת אנטיביוטיקה למשך 3 חודשים לצורך ״הרגעת ההתפרצות״ והרופא שלח אותי לבדיקות דם ושתן לפני התחלת הטיפול ובמהלכו. אשמח לקבל מענה עד שהרופא יוכל לקבל אותי להערכה חוזרת. אשמח לדעת האם הביקורת נחשבות לתקינות בדיקות שתן: קריאטנין יו סימפל- 221.89 mg/dL מיקרואלבומין יו סמפ- 12.23 mg/L מיקרואלבומין/קריאט - 5.51 mg/gr בדיקות דם: Iron -163 ug/dL AST (GOT) -56U/L ALT (GPT) - 95 U/L שאר הערכים עפ״י האפליקציה בגדר הנורמה תודה רבה!

יש הפרעה בתיפקודי הכבד. שאר תקין

בבדיקת השתן יש הפרשה מינימלית של חלבון שאינה נחשבת חריגה. בבדיקות הדם אנזימי הכבד מוגברים ולכן חשוב להתייעץ עם הרופא האם לקחת את הטיפול למרות התוצאה

מנהלי פורום נפרולוגיה