שוב קורונה וכאב גב תחתון חזקים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/07/2023 | 13:51 | מאת: ליטל

שלום רב, אני בת 36 בריאה בדרך כלל. לפני שנה וחצי היתי חולה בקורונה והיו לי כמה ימים כאב גב תחתון נוראי..עכשיו אני שוב חולה בקורונה ושוב יש לי אותו כאב, גם עם אקמול שלקחתי מרגישה את הכאב. למה הקורונה גורמת לכאב בגב? האם מדובר בשרירים או בכליות? האם הכאב הזה לא יכול פגוע בכליות במיוחד שמדובר בקורונה פעם שנייה? תודה רבה

קורונה היא מחלה ויראלית. בפני עצמה נדיר שהיא פוגעת בכליה. סביר יותר שהכאב הוא כאב שרירי שמאפיין יותר מחלות ויראליות כאילו.

מנהלי פורום נפרולוגיה