בדיקת איסוף שתן 24 שעות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

19/07/2023 | 15:16 | מאת: שלומי

ד"ר שלום אני צפוי לעשות בדיקה של איסוף שתן 24 שעות. 1.האם צריך להקפיד על צריכת כמות מסויימת של מים במהלך הבדיקה? 2.האם כדאי להקפיד על תזונה יותר טבעונית יום לפני? 3.האם גם הטיפות הראשונות של השתן לאסוף או תחילה בשירותים ואז להמשיך למיכל איסוף? תודה. (מאוד רוצה לצלוח את הבדיקה)

האיסוף צריך להתבצע בתנאים הרכילים היומיומיים ולכן יש לאכול ולשתות כמו בכל יום. כל השתן צריך להאסף, גם ההתחלה. בהצלחה

25/09/2023 | 02:40 | מאת: גרייס

האם שתן שניתן ב02:30 לפנות בוקר נחשב השתן הראשון, לצורך תחילת התהליך או יש שעה אחרת לפנות בוקר שממנה מתחילים את התהליך ?

מנהלי פורום נפרולוגיה