תוצאות בדיקת דם ואיסוף שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

18/07/2023 | 18:21 | מאת: יניב

היי, בהנחיית נפרולוג ביצעתי בדיקות דם ואיסוף שתן של 24 שעות, התוצאות שקיבלתי הן: בדיקת דם: UREA - גבוה, 45. CREATININE - גבןה, 1.38. איסוף שתן 24 שעות: URIC ACID - גבוה, 941. CREATININE - גבוה, 2714 CALCIUM - גבוה, 450. עד שאחזור אליו, האם יש איזשהי מחלה מסוימת, או משהו מסוים שהבדיקות מצביעות עליו? הגובה של הוא 1.75 והמשקל 85ק"ג אם זה משנה. תודה מראש על התשובה!

יכול להיות שאספת יותר מהדרוש? איסוף השתן אמור להיות מהשתן השני של התחלת הבדיקה ועד לשתן הראשון למחרת, כולל. אם הבדיקה מהימנה, הרי שיש הפרשה עודפת של חומצה אורית וסידן. שניהם יכולים לגרום ליצירת אבנים בכליות.

מנהלי פורום נפרולוגיה