בדיקת שתן לא תקינה :(

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

17/07/2023 | 16:22 | מאת: נוי

היי אמא שלי עשתה בדיקת שתן אחרי המון שנים ללא בדיקות בכלל היא מעשנת, בעודף משקל גבוה בת 62 בבדיקת הסוכר בצום יצא 111 התוצאות הן כאלה Microalbumin/creat- 273.47 mg/great Creating u sample-96.32 mg/dl Microalbumin u sample - 263.41 mg/l בתור מישהי שממש לא מהתחום זה נראה לי כמו תוצאה נוראית איך צריך להתקדם? מה צריך לעשות כדי לבדוק את זה כמה שיותר מהר? תודה!!

אכן מדובר בתוצאה לא תקינה אבל לא צריך להלחץ. משקל עודף וסכרת יכולים להסביר את זה. היא תצטרך שינוי תזונתי וירידה במשקל, כמו גם הערכה של מידת הפגיעה באיברים השונים, שתעזור להחליט על הטיפול התרופתי. יש לחזור עם הבדיקה לרופא המשפחה להמשך בירור.

מנהלי פורום נפרולוגיה