ערכי אורה וקריטאין גבוהים לבן 15

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

11/07/2023 | 21:12 | מאת: שרית

שלום רב יש לי בן בן 15 שהחל להתאמן ולשמור על ארוח חיים בריא הוא מנסה להגדיל את נפח השרירים . הוא שותה אבקת חלבון שמאושרת על fda שמכילה חלבון , מנסה לאכול כמות חלבונים גבוהה ושותה כמוית מים גדלות של מעל 3 ליטר מים ביום . ביצעתי לו בדיקות דם שגרתיות ובה התגלו לראשונה בחייו ערכי urea בכמות של 47 שהמקסימום הוא 45 וגם ערכי קרעטאנין של 1.1 שהמקסימום הוא 0.8 שאר הערכים בדם יצאו תקינים הרופא אמר שזה לא תקין ועליו לחזור על בדיקת הדם לראות מה קורה עם תפקודי הכליות. אני מאוד בלחץ ואשמח להכוונה מה הסיבה יכולה להיות. ומה לעשות כעת בתודה מראש שרית

נא להפנות את השאלה לפורום נפרולוגית ילדים

12/07/2023 | 06:31 | מאת: שרית

שלחתי גם שם אבל שם לא הגיבו לשאלות מ 20/6. אשמח למענה בבקשה,

מנהלי פורום נפרולוגיה