תוצאות בדיקת איסוף שתן 24 שעות עם חומר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/07/2023 | 15:06 | מאת: Hn

שלום רב. אני בת 68 מבקשת פענוח תוצאות כדלקמן: עדב כאבים בגפיים עליונות כמות 650 Creatinine u sampel 128.3 Calcium urine 24h - 212 Criatinine u 24h - 834 Calciume u sample - 32.7 mg/dl תודה רבה

במידה ואיסוף השתן מלא, כמות הסידן היא תקינה. נפח האיסוף 650 מ״ל בלבד, כמות מועטה יחסית, ולכן אינני בטוחה שהאיסוף מלא. הרופא יוכל להעריך את שלמותו בהתאם למשקל הגוף שלך (שקשור בכמות הקראטינין שמופרש באיסוף)

12/07/2023 | 21:20 | מאת: Hn

תודה רבה. ועד שיגיע התור שלי לרופא, בבקשה - האיסוף מלא 24 שעות - לא שותה הרבה. המשקל שלי 64 לגוב 262- אז מה זה אומר? שהקריאטינין גבוה מדי? ועל מה משפיע? כי אני ממתינה גם לראומטולוג בגלל מדד הדלקת

12/07/2023 | 21:21 | מאת: Hn

סליחה - גובה 162

רמת הקראטינין באיסוף במשקל שלך ובגילך בסדר, כלומר האיסוף מלא

הפרשת הקראטינין היא בסדר וזה מעיד שהאיסוף מלא או כמעט מלא.

מנהלי פורום נפרולוגיה