צילום סיטי - אדרנל מגושם משמאל

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/05/2023 | 19:30 | מאת: אסתר

שלום, קיבלתי את תוצאות ה c.t , אחת התשובות לא ברורה לי - אדרנלים - מגושם משמאל. יש לי כאבים קלים בצד שמאל מתחת לצלעות והבדיקה נערכה בגלל שני התקפים קשים של כאבים. למה הכוונה אדרנל? האם יש קשר לסטרס? בנוסף, יש לי כאבים באגן בצד שמאל , האם יש קשר בין הדברים? תודה

בלוטת האדרנל הינה בלוטת יותרת הכליה, היא נמצאת מעל הכליה ואחראית להפרשת הורמונים שונים. בלוטה מגושמת לא יכולה להסביר כאבים, אך לעיתים מצריכה בירור הורמונלי, בהתאם להסתמנות

מנהלי פורום נפרולוגיה