ביצוע בדיקות חוזרות של איסוף

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/05/2023 | 16:06 | מאת: רונית

לפני שבועיים בערך שאלתי שאלה בנוגע לאיסוף שתן שעשינו שהגיע לא תקין ולדעתי עשינו את האיסוף ללא עירבוב השתן ביצענו לפני מספר ימים את האיסוף וקיבלנו את התשובות הבן שלי בן 18: בפעם הקודמת הקריאטנין בדם היה 1.33 ותוצאות האיסוף היו : (לפני שבועיים) Frothin urine 24 - לא ניתן לחישוב Frothin u sample <4 Creatinine clerance61.5 באיסוף הנוכחי שביצענו בו עשינו עירבוב לקופסא של האיסוף (משתי הקופסאות שנאספו) התוצאות הם : קריאטנין בדם 1.21 Frothin urine 24 126 Creatinine clearance 107 האם הם בסדר ? שאר הבדיקות הדמיה אולטראסונד ו c.t תקינות אשמח לתשובתך

בדיקת פינוי הקראטינין תקינה, וגם הפרשת החלבון (שצריכה להיות עד 150 מג ליממה).

מנהלי פורום נפרולוגיה