ערכים מוגברים באיסוף שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/05/2023 | 10:57 | מאת: אייל

שלום, בן 50 נשלחתי לאיסוף שתן בעקבות כאב בכליה במשך 3 חודשים,(אמור לעשות דופלר עורקי כליה ולחזור על US כליות ודרכי שתן- הקודם הראה בצקת סביב כליה שמאל) פרוטאין 340.4, אשלגן 133.2, מלח 243.8 1.מתי עליי לבצע שוב איסוף? מה הכוונה "לצורך כימות החלבון"? 2. האם כדאי להתחיל בדייאטה דלת חלבון? תודה רבה

אם התוצאות שאתה מתאר לקוחות מאיסוף, הרי שכבר בוצע כימות. הפרשת החלבון מוגברת וכך גם הנתרן. בשלב ראשון מומלצת תזונה דלת נתרן. לגבי הגבלת חלבון - זה תלוי בנתונים נוספים, ויש לדון בכך עם הרופא המטפל / תזונאי.

מנהלי פורום נפרולוגיה