בדיקת שתן לביוכימיה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/04/2023 | 15:22 | מאת: מאור חנני

שלום לרופאות לאחר שהתגלה אצלי בבדיקת שתן כללית רמה 10 מג פרוטאין ,נשלחתי בשנית לבדיקת שתן כללית ולבדיקת שתן ביוכימיה אודה אם תוכלו לומר לי האם זה תקין או שצריך בירור נוסף : בבדיקת שתן כללית יצא הכל תקין הפעם לא ראו חלבון בשתן בבדיקת ביוכימיה לשתן יצא : microalbumin usamp-15.78 mg creatinine u sample-219 mg microalbumin/creat -7.19mg/g אני בן 36 נוטל יוטיריקס הבדיקות דם שלי האם הכל תקין או שצריך בירור נוסף תודה מראש

יחס מיקרואלבומין לקראטינין עד 30 נחשב תקין, כלומר הבדיקה שלך תקינה. למרות זאת כדאי לחזור על בדיקת השתן עוד כחצי שנה.

מנהלי פורום נפרולוגיה