עליה בקראטנין בלקיחת כדור פורסיגה10 מג.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/04/2023 | 10:21 | מאת: איתן בן ישי

מזה חודשים אני מקבל פורסיגה.בחודש האחרון לוקח פעמים בשבוע.בבדיקת דם התוצאות היו hemolytic ind 9 creatinine 1.9 sodium serum 139 potassium serum 5.27 albumin creatine rat 118 gfr 33.2 creatine u conc 132 microalbumin conc 15.52 לפני לקיחת התרופה הקראטנין היה בן 1.5 ל1.7 האם תוצאות אלו ניתן להמשיך בתרופה אני בן 77.5.תודה רבה

העליה שאתה מתאר בקראטינין הינה סבירה ואף צפויה בהתחלת טיפול בפורסיגה. לרוב אנחנו נראה התייצבות של הקראטינין בערך זה לאורך זמן. זו תרופה חשובה עם הרבה יתרונות, גם כלייתיים וגם אחרים. כמובן שהחלטה על שימוש או הפסקת שימוש בתרופה תתקבל רק על ידי הרופא המטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה