אנגיומיוליפומות בשתי הכליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

11/03/2023 | 20:12 | מאת: נטליה

שלום דר' הילה, לא הבנתי פירוש של שני מבצעים/מפענחים שונים. אבקשך הסבר. יש לי שאלות נוספות: אם זה לא אנגימוליפומות מה זה יכול להיות? האם יש סיכוי שזה ממאיר? האם אפשר במקום CT לעשות MRI? עד כמה זה דחוף לפנות לאורולוג? ההמלצה של הרופא ממחלקת אולטרה סאונד היה לחזור לאותה בדיקה בעוד כחצי שנה. תודה, נטלי

אולטרסאונד היא בדיקה שדורשת מיומנות ותלויית מבצע. כך שאם שני טכנאים/רופאים ביצעו את הבדיקה לפעמים ההבדל בתשובה נובע ממיומנות והבנת הבדיקה. שאר השאלה נענתה בשירשור. בהצלחה

12/03/2023 | 06:52 | מאת: נטלי

תודה

מנהלי פורום נפרולוגיה