עזרה בפענוח בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

08/03/2023 | 17:35 | מאת: נוי

היי, בת 20, לפני מס ימים גמרתי אנטיביוטיקה לדלקת בשתן ביצעתי שוב תרבית שיצאה תקינה אשמח להבין לגבי בדיקת השתן האם היא תקינה, ישנם ערכים שהיו שליליים וכעת הם עם ערך -חלבון ודם Negative הערות והסבר BILIRUBIN- U STRIP Negative הערות והסבר KETONES- U STRIP Negative הערות והסבר SPECIFIC GRAV-U STRI 1.026 הערות והסבר PROTEIN- U STRIP 50 mg/dL הערות והסבר NITRITE- U STRIP Negative הערות והסבר LEUCOCYTES - U STRIP Negative הערות והסבר RBC calc. - U STRIP 0.03 mg/dL הערות והסבר UROBILINOGEN-U STRIP Normal הערות והסבר תודה!

אכן יש חלבון ודם בשתן. ממליצה לחזור על הבדיקה עוד כשבוע שבועיים לאחר שתתרחקי מהדלקת בשתן. אם הממצאים יחזרו על עצמם יש להרחיב את הבדיקות כולל איסוף שתן 24 שעות לצורך כימות החלבון

מנהלי פורום נפרולוגיה