תרופות למיגרנה למושלת כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

03/03/2023 | 10:09 | מאת: נועה

הי שלום, אני אישה בת 62, מושתלת כליה מזה 3 שנים. אני סובלת הרבה ממגרנות חזקות. הרופא שלי רשם לי רילרט, שאכן עוזר מיידית, אך נראה שתכיפות ההתקפים נהיית רבה יותר. מה גם שאני מגלה את עצמי צורכת את הכדור בתדירות גבוהה מאד, היא ממש ממכרת. יש עוד תרופה יעילה לאנשים במצב כשלי? (הרופא לא מרשה לי לקחת אקמול פוקוס בגלל מדללי הדם. אולי ביום שאני לוקחת אקמול לא אקח אספירין? זו אפשרות?) אודה מאד למענה!

יש הרבה תרופות כיום למניעת התקפי מיגרנה. כדאי להתייעץ עם נוירולוג מומחה בתחום

מנהלי פורום נפרולוגיה