בדיקת שתן כליי ושתן ביוכימיה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

02/03/2023 | 18:54 | מאת: איריס דנה

תוצאות בדיוקת מיקרו אלבומין u- samp- 12.51 קריאטנין u sample- 164.0 mg/dl מיקרואבומין 7.63 mg/g שתן כללי: LEUCOCYTES-SED 1 /HPF ERYTHROCYTES-SED 33 /HPF EPITHELIAL-SED FEW MUCUS-SED MODERATE GLUCOSE - U STRIP Negative BILIRUBIN- U STRIP Negative KETONES- U STRIP Negative SPECIFIC GRAV-U STRI 1.026 PH- U STRIP 5.0 PROTEIN- U STRIP 10 mg/dL UROBILINOGEN-U STRIP Normal RBC calc. - U STRIP 30 /µl NITRITE- U STRIP Negative LEUCOCYTES - U STRIP Negative RED BL.CELLS CLUMPS FEW מנסה להבין אם הבדיקות בסדר?

הממצא העיקרי בבדיקות הוא נוכחות דם בשתן, ממצא לא תקין. יש לפנות לרופא המטפל להערכה (יש הבדל בין בדיקה בודדת לבין ממצאים שחוזרים על עצמם וכמובן חשוב לקשר בין הממצא לבין הסיבה בגללה בוצעה הבדיקה)

מנהלי פורום נפרולוגיה