כאב אשכים 3 חודשים מ

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

26/02/2023 | 11:59 | מאת: אבי

כאב אשכים 3 חודשים אמרו שזה דלקת לקחתי אנטיביוטיקה 25 ימים ו2 ימים אחרי שגמרתי התחיל כאב אז למה הוא לא עזור אנטיביוטיקה

27/02/2023 | 12:00 | מאת: לא רופא

אני לא רופא אבל היה לי כאב באשך אחד ורק לאחר אוטראה סאונד גילו אבן כליה בשופכן לפעמים צריך CT כדי לראות אבנים קטנות שיכולות להתפספס. אם לא מוצאים כלום ובדיקות דם תקינות כמו לסוכרת, אז לפעמים יש כאב שהוא אדיופטי שזה אומר ללא סיבה קיימת. לרוב זה קשור למתח נפשי וסטרס.

אורולוג הוא שמטפל בכאבי אשכים ולא נפרולוג. ממליצה לגשת להבדק.

מנהלי פורום נפרולוגיה