אינטראקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

05/02/2023 | 09:03 | מאת: שואלת

שלום, סובלת לחץ דם רופאת המשפחה נתנה לי טיפול ללחץ דם, בבוקר pamid 2.5mg ואחר הצהריים LERCAPRESS 10 1. אני סובלת במקביל מסכרת , כולסטרול וטריגליצרידים, כמובן מאוזנת בזכות טיפול תרופתי. רציתי לדעת האם התרופה pamid 2.5 mg באה באינטראקציה טובה עם סכרת , כולסטרול וטריגליצרידים או בעצם הכדור יכול להשפיע על הערכים? 2.רציתי לדעת האם השילוב טוב ומקובל בין pamid 2.5mg ו - 10 LERCAPRESS ? תודה רבה

פמיד היא תרופה יעילה מאד לטיפול בלחץ דם. היא יכולה להשפיע על פרופיל מטאבולי לרעה אך בדרך כלל במינונים של 1.25 עד 2.5 מג האפקט הוא מינורי ותלוי מינון. שאלה שניה נענתה כבר ב2.2 . זה שילוב מקובל בהחלט נהוג וטוב.

מנהלי פורום נפרולוגיה