מתן מנת דם וברזל בטיפול דיאליזה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

31/01/2023 | 11:07 | מאת: אל

האבא שלנו הרגיש רע מאד במהלך הלילה לאחר טיפול דיאליזה רביעי או חמישי. במהלך הטיפול הוא אמר שנתנו לו מנת דם וגם מנת ברזל. האם יכול להיות שמתן דם וברזל וביחד הם שגרמו לו להרגיש ככ רע? דא, עד כה כל הטיפולים היו קשים לו והרגיש רע לאחר מכן. דווקא הטיפול האחרון היה יותר טוב, אבל, כאמור, הלילה לאחר הטיפול הרגיש רע מאד. תודה רבה

לא אמורה להיות בעיה במתן משולב של מנת דם וברזל. יכול להיות שלא הרגיש טוב מסיבות התלויות בדיאליזה או תגובה למנת הדם. כדאי לעדכן את הצוות המטפל בדיאליזה

מנהלי פורום נפרולוגיה