רנין דיירקט גבוה בדם האם יש מקום לדאגה?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

05/01/2023 | 15:50 | מאת: קובי

שלום דוקטור, קיבלתי תשובה ואני קצת לחוץ יש לי עד שלישי הבא לחכות לפרופסור, האם יש מקום לדאגה בערכים הבאים: Renin direct 63.69 Aldosterone 110 תודה רבה על העזרה

הבדיקה משמשת להערכת הסיבה ליתר לחץ דם. הפענוח שלה בהתאם לטיפול התרופתי שאתה לוקח, הנורמה המעבדתית וגם מידת החשד הקליני. ולכן אני לא יכולה לומר במדויק את משמעות הערכים, אבל אין סיבה לדאגה. תחזור בנחת לרופא שלך שיוכל להסביר לך את משמעות הבדיקה.

מנהלי פורום נפרולוגיה