כאבי רגליים וקושי בהליכה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

28/12/2022 | 17:18 | מאת: קרן

שלום, אימי בת 73 מטופלת בדיאליזה מאוגוסט 2022. לפי דברי הרופאים, היא מגיבה טוב לטיפול ,אך לצערי הרב, היא מאוד מתקשה בהליכה, בעמידה ממושכת (מתעייפת לאחר כ 5 דקות) ובקושי מצליחה לעלות מדרגות , יש לה קושי לקפל את הברכיים ובקושי מצליחה לתפקד בפעולות בסיסיות בעקבות הכאבים הנוראיים שיש לה ברגליים. האם ניתן לטפל בכאבים אלה? יש איזה טיפול תרופתי/רפואה משלימה שניתן לתת לה בכדי להקל עליה? כי לצערי המצב הזה מאוד משפיע על המצב הנפשי שלה וזה מאוד מדאיג אותי תודה רבה

רק רופא שמטפל ומכיר אותה יוכל להחליט האם יש צורך בהמשך ברור ומה הטיפול הראוי. מציעה להיועץ בנפרולוג מטפל או צוות מכון הדיאליזה

מנהלי פורום נפרולוגיה