שלום דוקטור היקרה,….,.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/12/2022 | 11:36 | מאת: מתן

אני בן 37 אני בחול והיה לי דלקת בשתן ומין לקחתי כמה אנטיביוטיקות לאחר מכן עשיתי בדיקת שתן תקין חוץ מבילרובין טיפה גבוה. עשיתי גם בדיקת קריאטינין ויצא לי 0.68 . בדרך כלל יש לי בן 80.ל90 מה זה יכול ליהיות? והאם זה בגלל האנטיביוטיקה או הדלקת ? Gfr מעל 90 תודה

הבילירובין בשתן לרוב חסר משמעות ואם חוזר על עצמו כדאי להעריך את רמת הבילירובין בדם. לא בטוחה שהבנתי את השאלה בנוגע ל gfr. מעל 90 זה תקין

28/12/2022 | 18:02 | מאת: מתן

השאלה האם קריאטינין 0.68 שכל הזמן היה לי 0.90 האם זה חריג?

קראטינין 0.68 הוא תקין. קראטינין יכול להשתנות בהתאם לתזונה, פעילות גופנית ומסת שריר. אם היה שינוי זה יכול להסביר זאת

מנהלי פורום נפרולוגיה