דלקת בכף היד למושתל כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/11/2022 | 15:52 | מאת: עמית

אני מושתל כליה ויש לי כאבים בכף היד הלכתי לאורטופד הוא אבחן את זה בשם -פינגר טריגר משהו כזה אין לי מושג אפילו מה זה רק יודע שכואב לי נורא הוא לא יודע מה לתת לי האם תרופות כמו אקוקסיה וזריקות קורטיזון מותר לי לקחת או שזה יעשה נזק לכליה ואם לא מה יכול לעזור לכאבים ולדלקת הזאת תודה

לא מומלץ למושתלים ליטול תרופות מסוג תרופות נוגדות דלקת שאינן סטרואידליות כגון ארקוקסיה, וולטרן וכו. תרופה כזו אפשר לקחת רק במצבים חריגים ובאישור הנפרולוג המטפל. זריקות קורטיזון מותר.

מנהלי פורום נפרולוגיה