מה לדעתך יכול להיות במצב כזה?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

02/11/2022 | 15:10 | מאת: מרגישה לא טוב כבר כמה ימים

נטלתי רואוקוטן כ5 וחצי חודשים היה לי המון דלקות בשתן בגלל שלא שתיתי מים כמו שצריך אני כבר אחרי הרואוקטן חודש ומשהו.. אבל לקחתי אוגמנטין ונהיה לי כל מיני הפרשות לא נעימות אז לקחתי משחות אגיסטן ומוליך ועוד הידרו אגיסטן וכדור לפטריות וכנראה שזה לא פטריה.. אני לוקחת גלולות וישלי דימומים ומלא מים מהאיבר מין עשיתי בדיקה גיניקולוגית שהיא תקינה אבל יוצא לי מים משם ואי נוחות והמון שתן וצריבה וגם הרבה יציאות עשיתי בדיקת צואה לטפילים ותקין אבל החיידק בקיבה עדיין לא קיבלתי תשובה עשיתי בדיקה עם סטיק שיצאה שהיא בסדר תרבית עשיתי היום אין עדיין תשובה אבל בשתן כללי יש ערך כזה specific grav u stri 1.002 יצא לי שזה מאוד מאוד נמוך ויש חריגה האם להסתכל על זה ? יכול להיות שהכמות נוזלים והמים זה מהכליות? אני ממש מספרת את הרקע ממש מוזר לי...

השאלה לא ברורה. נשמע שאחרי טיפול אנטיביוטי פתחת פטריה וגינלית.אין כאן שאלה נפרולוגית אומבעיה נפרולוגית ברורה. תשובת השתן לכללית מצביעה על שתן מדולל.

מנהלי פורום נפרולוגיה