שאלה בקשר לאבנים בכליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/09/2022 | 17:39 | מאת: שירה

לאחר מציאת אבנים לא חוסמות ומרגישה כאבי בטן , הקאות , בטן , בחילות ופעמיים בבדיקות השתן יש חריגות אין סיכוי שמשהוא מהאבנים גורם לזה , כי לא מצאנו במקום אחר הייתי אצל המון רופאים וכבר אין כח בגלל זה המחשבה מזה , אולי כדאי בגלל שאולי לא נפלטות לפלוט אותם וזהו?

אין סיבה שאבנים לא חןסמות יגרמו לכאבים והקאות אלא אם מלוות בזיהום או בכל זאת בחסימה. ולכן צריך לחפש סיבות אחרות. יש מצבים בהם מתערבים להוצאת אבנים, תלוי בין היתר בגודלן. ממליצה להוועץ עם אורולוג

28/09/2022 | 21:35 | מאת: שירה

לא מזמן מנש קטנות , מבררת עוד כיוון ואם אחכ ימשיך נראה מה נעשה כי זה 2 הצדדים ובזמנו אמר מסוכן לעשות ריסוק. תוך כמה זמן יכולות אבנים להשאר. וזיהומים קלים בשלפוחית חוזרות בגלל זה חושבים שאולי האבנים גם גורמות , אם לא ישתפר יש בדיקה שלבקש מהאורולוג כי הבנתי סיטי זה הרבה קרינה ולא כדאי בהפרש כמה חודשים מאז שעשיתי וראו לעשות שוב סיטי אלא כן כדאי?

מנהלי פורום נפרולוגיה