כאבים במותנים ובבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

24/09/2022 | 02:00 | מאת: עומר

שלום עשיתי בדיקת אולטרסאונד אחרי דחיפות במתן שתן כאבים במותניים בגב ובבטן התחתונה התוצאה כבד מעט שומני כליה שמאלית 11 ס"מ בגודל תקין אגן הכליה מורחב 0.7 ללא גביעים הידרונפרזיס קל אין עדות לאבנים ערמונית בנפח 11 ס"קלאחר התרקנות 32 סמ"ק בדיקות דם תקינות שתן תקינות בשנתיים האחרונות פעמים דלקת שתן בדיקות דם תקינות גם בדיקות שתן כולל בדיקות מין שיצאו תקינות

לא מתוארת הכליה הימנית אך אני מניחה שהיא תקינה. דלקות חוזרות בדרכי בשתן שכיחות יותר בנשים מאשר בגברים, ולכן בגברים צריך לחפש סיבה. הערמונית תקינה ולא מסבירה זאת. כדאי להתייעץ עם אורולוג. לבדוק האם יש סיבה לבעיה בהתרוקנות או בעיה בזרימת השתן. הכאבים שתיארת יכלו לנבוע מדלקת שחלפה.

מנהלי פורום נפרולוגיה