שלום אני ממש אשמח אם תוכלי לענות לי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/09/2022 | 20:12 | מאת: מגנזיום

ישלי בדם מגנזיום תקין אבל אני סובלת מאוד מהידוק לסתות וכאבים ולא מצליחה להרפות את השרירים תמיד מכווצת ואני שואלת אותך כי רופא נתן לי מגנזיום 520 והערך שלי בדם תקין מפחדת מאוד לקחת כי יש דעות שזה יכול לגרום לבעיות בריאותיות גם בגוף ובכלל בגלל שזה ערך גבוה האם כדאי לקחת לדוגמה נגיד 200 מג ? או לא לקחת בכלל וזה יזיק לגוף שלי? מפחדת לקחת את ה520 אני ממש מיואשת...

אם התפקוד הכלייתי תקין הכליות יפרישו את עודפי המגנזיום ולכן אין חשש מלקיחת תוספי מגנזיום בכמות המקובלת.

מנהלי פורום נפרולוגיה