בדיקת שתן אחרי תזונת קטו

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/09/2022 | 22:00 | מאת: אמיר

שלום רב בן 48 התחלתי תזונה קטוגנית לפני כ 3 חודשים בבדיקת שתן למעקב אחרי התזונה התגלו ערכים גבוהים מאוד של אורובילינוגין 12, ערך 25 של קטונים, ובילרובין 1. בכללי אני לא שמן ואת התזונה התחלתי כדי להיות יותר בריא ואני מרגיש נפלא עם התזונה הזאת . מה זה אומר בבקשה

הקטונים בשתן הם ביטוי לתזונה שלך. שאר החריגות מומלץ להיועץ עם רופא המשפחה האם אין מקום לביצוע בדיקות דם עם תיפקודי כבד, ספירת דם והמשך ברור (אם בכלל) לפי הממצאים.

מנהלי פורום נפרולוגיה