בישול מרק עוף למשך 20 דקות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ויתר לחץ דם

03/09/2022 | 20:38 | מאת: אלי

יש לי אי ספיקת לב וכליות, רופא הלב המליץ לא לאכול מרק עוף בגלל שיש הרבה חומצה אורית במרק, האם בישול של 20 דקות ולשפוך את הנוזל ולהתחיל מחדש לבשל ישנה את הנתון הזה?תודה

03/09/2022 | 22:25 | מאת: ד"ר אורית קלוק-בן בסט

לא מכירה את השפעת הבישול על רמת חומצה אורית. כדאי להתייעץ עם תזונאי/ת

מנהלי פורום נפרולוגיה ויתר לחץ דם