לחץ דם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/08/2022 | 00:45 | מאת: Linoy

אני בת 43 בריאה בדרך כלל ,, שוקלת 43 קילו, גובה 1.66 סמ, ברקע פעימות מוקדמות, אני שנים סובלת מלחצי דם נמוכים רוב הפעמים שאני מודדת בבית ברגע רגוע לחץ דם תמיד 90/60 או 92/70 לא עובר את ה105 אף פעם, לפעמים יש מקרים שהלחצי דם מגיעים גם ל 88/60 משהו כזה, אין התעלפויות יש פעימות מוקדמות לפעמים, לא לוקחת תרופות קבועות, יש תרופות שיכולות לעזור למצב שלי? אשמח מאוד לדעתך ממה נובע מצב כרוני כזה של שנים ?

את בתת משקל חריג. אולי השרוול של מג לחץ הדם שאיתו מודדים לך הוא רחב מדי. תתיעצי עם רופא משפחה

27/08/2022 | 21:01 | מאת: Linoy

זה שהלחצי דם מגיעים ל88 ו 85 לא יכול להזיק ללב להגיע לקוצב לב חלילה? כי בשנה האחרונה התחילו לי פעימות מוקדמות למרות שעשיתי בדיקות מקיפות מאוד ללב עצמו ממש מלא בדיקות. אשמח לתa תשובהה לזה🙏🙏🙏

מנהלי פורום נפרולוגיה