מתן שתן לאחר אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

13/08/2022 | 09:38 | מאת: שירה

לאחר גילוי בסיטי של אבנים בכליות כל בדיקות השתן תקינות מלבט הקראטין שטיפונת נמוך אבל בגבול, הרגשתי לא טובה טוענים שזה לא מזה כי האבנים ממדץש קטנות ואמורים להפלט או נפלטו מעצמם, מתי אפשר לעשות סיטי שוב , לא רוצה אולטרסאונד , גם לא גילה הכל וגם היה לי סיוט מאשר סיטי. רופא המשפחה לא רוצה לתת לי שוב , טוען שהוא לא יכול לתת למרות שנתן פעם ראשונה , פוחדת שזה אולי גגל כי יש לי בעייה גם בעיכול כי חושדת שמזה כי עשיתי את כל הבדיקות גם בזה ותקין , הולכת למומחית בתחום אולי תחשוב על פתרון אבל כל הבדיקות עג עכשיו בתחום הגסטרו תקינות חוץ מבקע ככה שחושבת שבכל זאת זה מהאבנים למרות שגם שם הכל תקין , יש לך עצה בנושא? ולגביי הסיטי ממי יכולה לבקש גם עם זה עוד כמה חודשים כי עשיתי לפני 3 חודשים אבל לא רוצה אולטרסאונד זה היה סיוט בשבילי.

השאלה לא ברורה. לא חייבים לחזור על הדמיות חוזרות אחרי כמה חודשיםואן אם בדיקות הדם תקינות ואין חשד לאבן חוסמת.

מנהלי פורום נפרולוגיה