מטפורמין ו- ג.פ.ר 43

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

31/07/2022 | 15:00 | מאת: כהן

בהמשך לשאלתי הקודמת היום, משעה 14:17: אוסיף בדיקות קודמות: גבוהות:: אוריאה 57.7. פרוטאין אורין 658. מיקרואלבומין/קריטינין 330 תפקודי כבד וכליה תקינים. תודה

ראה תשובה לשאלה קודמת

01/08/2022 | 12:28 | מאת: כהן

תודה על תשובתך. רמת GFR שלי היא 43. מהם "שלבים מתקדמים" שציינת בתשובתך. הרמה אצלי ירדה תוך שלוש שנים מ-57 ל- 43. מה הניסיון מראה? תוך כמה זמן יכול לרדת לרמה 30 ? תודה רבה רבה.

ירידת gfr ממוצעת במחקרים היא 1-3 לשנה, תלוי בגורמים רבים, בין היתר מידת איזון הסוכר ולחצי הדם ועוד. יש אנשים אצלם הירידה מהירה יותר. לא ניתן לנבא את קצב הירידה אצלך על סמך הנתונים

מנהלי פורום נפרולוגיה