בדיקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/07/2022 | 13:33 | מאת: מאיר

שמתי לב שבדיקת האוריאה בדם אצלי היא במגמת עליה התחיל לפני שנה ב19.7 ועכשיו עומד על 38.9 הקריא טנין נמצא באמצע עשיתי בדיקת שתן כללית שיצאה תקינה האם עלי לעשות בירור

עליה באוראה מוגבר יכולה לנבוע ממספר גורמים: שתיה לא מספקת, תזונה עתירה בחלבון כשתי דוגמאות. בהעדר עליה בקראטינין העליה לא נובעת מבעיה כליתית. יחליט הרופא המטפל על המלצות וצורך בהמשך ברור

מנהלי פורום נפרולוגיה