תסמינים מדאיגים שלא חולפים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/07/2022 | 12:03 | מאת: ר

מזה כמה חודשים סובלת מהשתנה מרובה ולחץ/כאב באזור הבטן ובמותן תחושת בחילה(היו גם כמה פעמים בודדות שהקאתי) ושתן סמיך(?) *צירפתי תמונה בתגובות נשלל דלקת בשתן ואלה הבדיקות דם: urea 16.4 Creatinine 0.56 eGFR 60< Albumin 4.1 לחץ דם 135/87 רציתי לדעת אם הבדיקות תקינות ובקשר לשתן והתסמינים שממשיכים מה הבדיקות הנוספות שצריך להיעשות?

25/07/2022 | 12:28 | מאת: ר

בת 28

תמונות אנחנו לא יכולות לראות. הבדיקות תקינות ולא מסבירות את תלונותייך. לחץ הדם קצת גבוה, לא קשור לתלונות. מומלץ מעקב לד והחלטה על הצורך בטיפול מול רופא המשפחה. כדאי לבקש הדמייה של הבטן כולל גם כליות (אולטרסאונד או סיטי), בדיקת גניקולוג/ית

מנהלי פורום נפרולוגיה